ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ WE WIN ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ

Για πρώτη φορά, στην Λακωνία, δημιουργείται ένα εντελώς νέο, καινοτομικό και πρωτοποριακό δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το δίκτυο We Win. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι με ένα ενιαίο αριθμό κάρτας θα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας από όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα του δικτύου στο νόμο Λακωνίας, συγκεντρώνοντας πόντους από παντού και εξαργυρώνοντας τις δωροεπιταγές σας παντού. Η κάρτα We Win σας παρέχει μοναδικά προνόμια όπως φθηνότερες τιμές, δώρα εορτών, προσφορές, εκπτώσεις, συμμετοχή σε κληρώσεις και πολλά άλλα δώρα. Με την κάρτα We Win μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας σε ακόμα χαμηλότερες τιμές και ταυτόχρονα να κερδίζετε πόντους.

Εύκολα και γρήγορα!

Συμπληρώστε την αίτηση είτε ηλεκτρονικά, είτε στα ταμεία όλων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και αποκτήστε αμέσως τρεις μικρές κάρτες για να απολαμβάνουν και τα μέλη της οικογένειάς σας τα προνόμια της κάρτας We Win.

 

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ

Η κάρτα We Win σας δίνει το προνόμιο με κάθε αγορά σας να κερδίζετε πόντους! Όταν συμπληρώνετε 1000 πόντους κερδίζετε μια δωροεπιταγή. Έχοντας αποκτήσεις τις δωροεπιταγές που χρειάζονται, απευθύνεστε στα ταμεία των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων για να παραλάβετε το δώρο της αρεσκείας σας σύμφωνα με τον κατάλογο των δώρων ή των ειδικών προσφορών.

 

ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ WE WIN

Με μια κίνηση απλώς δώστε την κάρτα στο ταμείο προτού αρχίσει η συναλλαγή, κερδίστε αγοράζοντας προϊόντα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές και συγκεντρώστε πόντους.

ΟΝΟΜΑ (*):

ΕΠΩΝΥΜΟ (*):

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΗΜ/ΝΙΑ ΕΟΡΤΗΣ:

ΟΔΟΣ: ΑΡΙΘΜΟΣ: ΤΚ:

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΟΛΗ:

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΙΝΗΤΟ:

EMAIL (*): ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:

 ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΔΡΑΣ


 ΕΓΓΑΜΟΣ ΑΓΑΜΟΣ


ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΚΝΩΝ:

ΟΝΟΜΑ 1ου: ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝ.

ΟΝΟΜΑ 2ου: ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝ.

ΟΝΟΜΑ 3ου: ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝ.

ΟΝΟΜΑ 4ου: ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝ.

ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ:  ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΓΙΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ:  ΣΚΥΛΟΣ ΓΑΤΑ ΑΛΛΟ